Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/09 14:44

katagkas paidia 2

Με θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 ε.ε. στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στο Κολουέζι, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κατάγκας κ. Μελετίου, πλαισιωμένος υπό των Ιερέων και Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος εκήρυξε τον Θείον Λόγον, παίρνοντας αφορμή από την Ευαγγελική περικοπή.

Στο κήρυγμά του, έδωσε έμφαση στο συναίσθημα της αμαρτωλότητας που είχε ο Απόστολος Πέτρος, όταν συνάντησε το Χριστό στη λίμνη της Γεννησαρέτ.

Το ίδιο συναίσθημα, θα πρέπει να διακατέχει και τον κάθε χριστιανό, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, ευλόγησε τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Αγ. Γεωργίου στο Κολουέζι, τα οποία με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν τον Πνευματικό τους Πατέρα.

Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο Σεβασμιώτατος, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα πάνω στο θέμα της Κατήχησης, κυρίως των μικρών παιδιών και των νέων, ώστε, ο λόγος του Θεού να ακούγεται και να εξαπλώνεται συγχρόνως σε κάθε Ενορία της Ιεράς Μητροπόλεως.

katagkas paidia 1

katagkas paidia 1

katagkas paidia 1

katagkas paidia 1

Εμφανίσεις: 243202
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: