Έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στην Ι.Μ. Βεροίας

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.
O Σεβασμιώτατος στο τέλος του Εσπερινού με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κατηχητικής χρονιάς και της πρώτης συνάξεως κατηχητών, κατηχητριών, κυκλαρχών και κυκλαρχισσών διάβασε σχετική ευχή.
Στην συνέχεια μίλησε για οργανωτικά θέματα ο υπεύθυνος των κατηχητικών συνάξεων Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές για το πνευματικό έργο που ξεκινάει και επέδωσε στους κατηχητές και τους υπευθύνους των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής τα διοριστήρια για τη νέα κατηχητική χρονιά.
Παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δομενίκου κ. Αθηναγόρας, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ




