Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/08 00:24

sinaxi neon 3

Στο χωριό Μπάλα της Μητροπόλεως Κανάγκας, πραγματοποιήθηκε σύναξη νέων, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου.

Προηγουμένως τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με προεξάρχοντα τον Μητροπολίτη Κανάγκας όπου ομίλησε επικαίρως και εκτενώς στο Πανσεβάσμιο πρόσωπο της Θεοτόκου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Ναός κατακλίσθηκε από νέους και νέες, όπου ο Σεβασμιώτατος αρχικώς μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. κ. Θεοδώρου του Β΄ αλλά και την χαρά του για την σύναξη των νέων.

Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε το θέμα της συνάξεως «Η αξία της καθαρότητος και της αγνότητος των νέων μέχρι τον γάμο και η σωφροσύνη μέσα στον γάμο», αλλά και τον ομιλητή, έναν διακεκριμένο νέο πτυχιούχο της ιατρικής σχολής της Κανάγκας. Στο τέλος ακολούθησε πολύωρη συζήτηση.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους νέους του χωριού αλλά και άλλους νέους όπου κατέφθασαν από την Κανάγκα για την εορτή και την σύναξη, και τους προέτρεψε να ψάλλουν όλοι μαζί την φήμη του Πατριάρχου.

Ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε γεύμα σε όλους τους νέους.

sinaxi neon 1

sinaxi neon 1

Εμφανίσεις: 300423
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: