Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/05 14:07

papas apostolakis 2

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, είχε πριν από λίγα λεπτά ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄.

Ο Πατριάρχης Θεόδωρος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Υπουργό Άμυνας, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα μόλις για λίγες ώρες.

Να αναφερθεί ότι ο Πατριάρχης Θεόδωρος τον Μάρτιο στην Αλεξάνδρεια περιεκόσμησε τον Υπουργό με τον Μεγαλόσταυρό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου.

Ο Υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας για την επίσκεψή του, τονίζοντας ότι είναι πάντοτε ιδιαίτερη τιμή και ευλογία γι΄ αυτόν να τον συναντά.

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης Θεόδωρος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πολύτιμη βοήθειά του με τον Στρατό της Αιγύπτου, καθώς και για την αγάπη που δείχνει προς το Παλαίφατο Πατριαρχείο.

Επίσης ο Πατριάρχης ευχήθηκε στον κ. Αποστολάκη να έχει την ευλογία του Θεού τώρα που μεταβαίνει στην Κύπρο, ώστε να διαχειριστεί με τον ομόλογό του, την ένταση που προκλήθηκε στην περιοχή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατριάρχης της Αγάπης, χάρισε στον συντοπίτη του Υπουργό Άμυνας το μπαστούνι που ανέβαινε στα Όρη της Μάνας Κρήτης.

papas apostolakis 1

Εμφανίσεις: 300388
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: