Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

karthagenis 4

Το τετραήμερο 12 έως 14 Απριλίου ε.έ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης και Βορείου Αφρικής κ. Μελέτιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Ισλαμική Δημοκρατία της Μαυριτανίας εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Στην Ισλαμική αυτή χώρα δεν υπάρχει ορθόδοξος ναός και η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σε χώρο της ρωσικής Πρεσβείας έως καρποφορήσουν οι προσπάθειες ανεγέρσεως του πρώτου ναού στην χώρα αυτή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Σεβασμιωτάτου, οι ορθόδοξοι πιστοί συμμετείχαν στο μυστήριο της εξομολογήσεως, της Θείας Ευχαριστίας και άλλων αγιαστικών πράξεων, ενώ παρηκολούθησαν εσπερινή ομιλία του Πρωτοπ. Μαξίμου Massalitin για τον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρέσβη κ. Чамов Владимир Васильевич για την ολόθυμη εκ μέρους του παροχή βοηθείας σε κάθε ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτου Καρθαγένης στην Μαυριτανία.

karthagenis 1

karthagenis 1

karthagenis 1

Εμφανίσεις: 300230
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: