Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019

proskopi kenia 23

Επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη και φιλοξενήθηκαν οκτώ μέλη του Συστήματος Προσκόπων Άργους, για να γνωρίσουν από κοντά το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην ήπειρο της Αφρικής.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν χώρους όπου δραστηριοποιείται η Ορθόδοξη Εκκλησία όπως ορφανοτροφεία, σχολεία, ναούς και φυσικά το κέντρο της Πατριαρχικής Σχολής του Διδασκαλικού Κολεγίου, Δημοτρικού κ.τ.λ. που βρίσκονται στον χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναϊρόμπης.

Εξαιρετικής σημασίας ήταν η επίσκεψη στο Όρος Κιλιμάντζαρο που παρ’ όλη την κακοκαιρία και τους δύσκολους δρόμους γνώρισαν από πολύ κοντά το έργο το οποίο επιτελούν εκεί οι κληρικοί μας, ιδιαίτερα με τα ορφανά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους συμμετείχαν σ’ όλες τις λατρευτικές εκδηλώσεις και τελετές των ημερών αυτών, με θαυμάσια εκτέλεση από τους μαθητές της Πατριαρχικής μας Σχολής.

Σημειώνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτονται την Κένυα οι πρόσκοποι του Άργους. Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος τους συνόδευσε σ’ όλες τις επισκέψεις τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 269354
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: