Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 14/08 10:24

festibal 10

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες διοργανώνεται φεστιβάλ χορωδιών, θεάτρου και συγκεκριμένου εκκλησιαστικού ύμνου. Φέτος, το γενικό θέμα του φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στο Πανάγιο Πνεύμα.

Συμμετείχαν συνολικά 16 ενορίες της ευρύτερης περιοχής Ναϊρόμπης και περιχώρων. Μέσα σ’ ένα κλίμα ενθουσιασμού και αγαθής προσέγγισης, εκατοντάδες παιδάκια, αγόρια και κορίτσια των Δημοτικών Σχολείων, συγκεντρώθηκαν στις ενορίες των Αγίων Τίτου στο Μουκούι και Αγίου Λουκά στο Νυαδούνα, μαζί με τους ιερείς τους και τους κατηχητές τους.

Και στις δύο ενορίες έγινε το περασμένο Σάββατο η προκαταρκτική παρουσίαση και ανάλογα με την βαθμολογία που θα πάρει η κάθε ενορία θα συμμετάσχει στο τελικό φεστιβάλ που θα γίνει στις 25 Αυγούστου στην ενορία του Ευαγγελισμού στο χωριό Κερέιτα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος παρέστη και στις δύο εκδηλώσεις. Αφιέρωσε μισό χρόνο στην μια ενορία και μισό στην άλλη.

Κατασυγκινημένος, ευχαρίστησε τους ιερείς, τους κατηχητές και τις κατηχήτριες, τους γονείς αλλά ιδιαίτερα τα παιδιά που συμμετείχαν με πολύ ενθουσιασμό και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τις άριστες εκτελέσεις των φωνών του, των κινήσεων αλλά και των βαθιών χριστιανικών μηνυμάτων.

Στο τέλος των εκδηλώσεων ο Σεβασμιώτατος έκανε διανομή παιχνιδιών στα παιδιά με την ευχή να προοδεύσουν πνευματικά και να γίνουν χρηστοί πολίτες της Εκκλησίας μας.

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

festibal 1

Εμφανίσεις: 203877
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: