Η άφιξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου στη Ζάκυνθο

Με μια λιτή και άτυπη τελετή έγινε δεκτός το απόγευμα η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου από τους Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομο και Ζακύνθου κ. Διονύσιος.
Με την ίδια πτήση έφτασε στο νησί και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου Σταυρος Κοντονής.
Σεμνός και ευλαβής προσκυνητής του Πολιούχου της Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος επέστρεψε στο νησί μέτα από 8 χρόνια από την προηγούμενη επίσκεψή του το 2009 προκειμένου να λαμπρύνει τις επετειακές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 300 χρόνων από την μετακομιδή του Σεπτού Λειψάνου από τα Στροφάδια στη Ζάκυνθο.
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:




