Αυτοί είναι η ελπίδα της Εκκλησίας μας (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε σήμερα, η Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών παρουσία πλήθους πιστών πρός τα ηγιασμένα πρόσωπα τών αγίων Μυροφόρων Γυναικών αλλά και τού Ιωσήφ και Νικοδήμου πού υπηρέτησαν μέ περισσή ευλάβεια στην αποκαθήλωση τού Κυρίου μας.
Στην Ιερά Μητρόπoλη Κατάνγκας υπάρχει Ιερός Ναός των Μυροφόρων τον οποίο ανοικοδόμησε ο μακαριστός τότε Κεντρώας Αφρικής κυρός Νικόδημος, μετά τού μακαριστού Ιεραποστόλου π. Κοσμά Γρηγοριάτου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε και το μυστήριον τού Γάμου του Ισιδώρου και της Μάρθας, οι οποίοι και οι δύο προέρχονται από ιερατικές οικογένειες, και ανετράφησαν κοντά στούς εκάστοτε ιεραποστόλους καί έλαβαν ορθόδοξο εκκλησιαστικό φρόνιμα.
Αυτοί είναι η ελπίδα της Εκκλησίας μας, καθότι και οι δύο δρούν εναργέστατα στο ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας της Κατάνγκας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




