Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/01 19:10

arxontes-1

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 έλαβε χώρα η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Αδελφότητος «Απόστολος Μάρκος» του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής για τα μέλη της Αδελφότητος στο ανακαινισμένο Αρχονταρίκι του Αγίου Αθανασίου του Μετοχίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Έψαλλε ο Χοράρχης του Μουσικού Σχήματος «Μελίρρυτον» κ. Αθανάσιος Δασκαλοθανάσης με τους συνεργάτες του.

Η χορωδία του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ Γιάννη Λαζαρίδη απέδωσε Ελληνικά τραγούδια της ξενιτιάς.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. κ. Γεώργιος, Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου στην Αθήνα.

Απολαύσαμε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄.
Απολογισμό δράσεως για το 2016 ανέγνωσε ο Πρόεδρος και Μέγας Άρχων Πρωτέκδικος κ. Παναγόπουλος Ι. Θεόδωρος, ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κύριος ομιλητής της βραδυάς ήταν ο Άρχων Σκευοφύλαξ Τζάλας Χάρης, Ερευνητής εναλίων αρχαιοτήτων με θέμα «Οι ενάλιες αρχαιολογικές έρευνες στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου: 20 χρόνια συνεχούς δραστηριότητος»

Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση.

Οι Άρχοντες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εύχονται σε όλον τον κόσμο χρόνια πολλά, ειρηνικά, με υγεία, πολιτισμό, παιδεία και πίστη!

arxontes-2

arxontes-3

arxontes-4

arxontes-5

arxontes-6

arxontes-7

Εμφανίσεις: 302181
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: