Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/11 09:50

medieval monastic

''πλάγιος του πέμπτου''

1) Ακόμη περιμένουμε να ακούσουμε ποιος είδε την Κυριακή - Δευτέρα τον Αρχιεπίσκοπο! Κοντεύετε να βρείτε το γενεαλογικό του δέντρο με την ιχνηλάτηση, αλλά ποιος τον είδε δεν τον βρήκατε ακόμα;

2) Μαθαίνω ότι θα έχουμε το σενάριο του περασμένου Πάσχα με τις Εκκλησίες! Αν όχι τελείως κλειστές, θα είναι ανοιχτές με αυστηρά περιορισμένο αριθμό πιστών! Μαύρα Χριστούγεννα….αφού το παγκάρι θα μείνει άδειο και οι λογαριασμοί θα τρέχουν κανονικά!

3) Κάποιοι Ιεράρχες νομίζω ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Με Εκκλησίες κλειστές ζητούν από τους ιερείς τριμηνιαίες και οφειλές περασμένων μηνών διότι δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδα συντηρήσεως των Επισκοπείων τους... καιρός εστί να βάλετε την καρτούλα σας στο ΑΤΜ... αν και οι περισσότεροι πιστεύω δεν θα γνωρίζετε ούτε το pin σας!

4) Προσπαθούν απεγνωσμένα κάποιοι να εισέλθουν με κοριούς στον 9ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά η ασφάλεια έχει λάβει εντολή «τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν»! Επομένως μην περιμένετε μερικοί-δήθεν Αρχιεπισκοπικοί θαμώνες - δημοσογραφίσκοι να μάθετε κους κους... Εγώ πάντως έχω φροντίσει από καιρό, και με αγαπούν μέχρι και οι καθαρίστριες στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα... ο νοών νοείτω!

5) Δεν είμαι σίγουρος, αλλά από ότι μαθαίνω θα αναβληθεί η Ιερά Σύνοδος του Νοεμβρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο! Θα περιμένουν για ακόμη 2-3 μήνες οι υποψήφιοι της Αδριατικής θαλάσσης για να μάθουν ποιος θα είναι ο εκλεκτός της πολύ-θρόνας!

Υ.Σ.: Κάτι πήρε το αυτί μου ότι κάποιος από το στενό κύκλο διαδίδει ότι ο Αρχιεπίσκοπος, ίσως λάβει εξιτήριο την Τετάρτη... Πάντως η καραντίνα είναι 14 μέρες, ας μην ξεχνιόμαστε!

Εμφανίσεις: 306382
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο