Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/02 14:20

a587265

"πλάγιος του πέμπτου"

1. Ο ήχος του λαμπρού αηδονιού έφθασε μέχρι την Λίμνη Πλαστήρα. Ο ένδοξος Στρατηγός υποδέχθηκε τον Ενδοξώτατο μπαμπά του ψάλτη. Σίγουρα έγινε το ταξίδι για να γεμίσουν οι μπαταρίες. Βλέπετε οι αποδόσεις των τιτιβισμάτων είναι υψηλές, επομένως αυξάνονται και οι απαιτήσεις του.. ευτυχώς που βρέθηκε ο Ανθός για να ανθίσει με τα άνθη του τις ανάγκες των κοινοχρήστων της νέας κατοικίας...

2. Βγήκαν τα κρητικά μαχαίρια στην πρόσφατη Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου! Αφορμή υπήρξε η πρόταση Κρητικού Ιεράρχη προς τον Πατριάρχη να εκλέξουν Επίσκοπο, έναν άξιο και σοβαρό κληρικό της Κρήτης. Μόλις έγινε γνωστή η πρόταση στους Συνοδικούς Ιεράρχες...την πρώτη μπαλοθιά έριξε ο γαλλομαθής κρητικός Ιεράρχης, ο οποίος διέρρηξε τα ιμάτιά του κατά της εκλογής! Πρωτάκουστο να πηγαίνουν απέναντι σε πρόταση του Πατριάρχη! Ακούστηκε ότι η άλλη πλευρά προωθεί κληρικό για Επισκοποίηση, ο οποίος αν και κατάγεται από την Κρήτη υπάγεται στην Εκκλησία της Ελλάδος! Όλα αυτά ξέρετε αγαπητοί μου γιατί γίνονται; Ένας είναι ο λόγος! Ο θρόνος της Εκκλησίας της Κρήτης....τουτέστιν μετράνε τα κουκιά οι δελφίνοι για το μέλλον!

3. Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η επιτροπή πολιτιστικής ταυτότητας της Ιεράς Συνόδου για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πλούσιο το πρόγραμμα απ’ ότι ακούγεται. Επιτέλους, ας δώσουμε και μία απάντηση στους κυβερνώντες που δήθεν ενδιαφέρονται για την επέτειο μας, χωρίς όμως να υπάρχει προς το παρόν κάτι που να θυμίζει τον αγώνα των Ηρώων μας!

4. Αμααααααν τι θα γίνει στο Αμμάν! 7 με 8 Εκκλησίες λέγεται ότι θα συμμετάσχουν στη Σύναξη που συγκαλεί ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο οποίος τελικά είναι ο μόνος που συμπεριφέρεται Ευαγγελικά και όχι πολιτικά! Λογικό λένε να απουσιάζουν από την Σύναξη, μόνο οι Εκκλησίες που ανήκουν στην δυτική επιρροή! "Η Εκκλησία όταν προκύπτει θέμα και πόσο μάλλον κάτι που οδηγεί σε σχίσμα πρέπει να συγκαλεί Σύνοδο και να εκφραστεί Συνοδικά" - μου έλεγε δυναμικός Ιεράρχης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

5. Ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο με μοναστήρι φάντασμα, σύντομα θα βάλει την Εκκλησία σε μεγάλους μπελάδες! Ήδη ο φάκελος είναι στον Εισαγγελέα, ο οποίος μαθαίνω έχει χάσει το μυαλό του, από τις λοβιτούρες των κληρικών και το μεγάλο φαγοπότι... Στο εν λόγω σκάνδαλο θα εμπλακεί όπως όλα φαίνονται και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο έχει μερίδιο στο μοναστήρι φάντασμα... Εγώ πάντως μαζεύω υλικό και σύντομα θα επιστρέψω με περισσότερα! Ένα θα σας πω: Εκεί είδα και όνομα και υπογραφή κληρικού και νυν πρωτοσυγκέλλου, από την εποχή του μακαριστού Χριστοδούλου!

Υ.Γ.: Άρχισαν τα προεκλογικά ανακατέματα για τους νέους Βοηθούς της Αρχιεπισκοπής. Ο ένας είναι δεδομένος... για τον δεύτερο, πολλοί οι μνηστήρες... θα εξαρτηθούν όλα από τις παραλιακές καραμπόλες, λένε οι κακές γλώσσες!

Εμφανίσεις: 305216
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο