Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/10 12:26

p.ilias.drosinos 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Με κατάνυξη και συγκίνηση έγινε χθες Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στη Σχολή Βυζαντινής μουσικής του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής (οδού Ακαδημίας).

Τον Αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Ναού, τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός παρόντος και του πρωτοπρεσβυτέρου π. Κωνσταντίνου Φεργαδιώτη και έψαλλε η Χορωδία της Σχολής αποτελούμενη από τους σπουδαστές και τους Καθηγητές της Σχολής.

Στον Αγιασό παρέστη ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων η πρόεδρος του πρώτου Διαμερίσματος κυρία Ρεγγίνα Αλεβίζου.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο π. Ηλίας συνεχάρη τον Διευθυντή και τους καθηγητές για το έργο που επιτελούν, καθώς και τους σπουδαστές για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής κ. Σπυρίδων Παυλάκης στον χαιρετισμό του, καλωσορίζοντας και τους νέους σπουδαστές, τόνισε ότι έργο της Σχολής δεν είναι μόνο να διδάξει τους νέους τη μουσική, αλλά μέσον της μουσικής, όπως και ο Πλούταρχος αναφέρει, να διδάξει κυρίως τους νέους σπουδαστές ήθος.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε η εκπρόσωπος του Δημάρχου κυρία Αλεβίζου η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από το έργο που επιτελείται στη Σχολή και υποσχέθηκε αμέριστη την συμπαράσταση του Δήμου στην επίτευξη των σκοπών της.

p.ilias.drosinos 2

p.ilias.drosinos 2

p.ilias.drosinos 4

Εμφανίσεις: 179983
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: