Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 27/02 23:19

onufrios mavrobounio 9

Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


Την Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου επισκέπτεται από σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος, για να συμπαρασταθεί στους Ορθόδοξους πιστούς της χώρας.

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος έτυχε θερμής υποδοχής από τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίο κ. Αμφιλόχιο.

Στην συνέχεια στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην Ποντγκόριτσα τελέστηκε επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Ονουφρίου.

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίου για την θερμή υποδοχή τονίζοντας ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου για να συμπαρασταθεί στους ορθόδοξους πιστούς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της δοκιμασίας.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής λιτανεία παρουσία χιλιάδων πιστών και στην συνέχεια προσευχήθηκαν μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό, όπως γίνεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή μετά την ψήφιση του Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας.

«Σήμερα μιλάμε πολύ για την ενότητα του ενός με τον άλλο, για να νικήσουμε το κακό του κόσμου, αλλά μόνο γύρω από τον Χριστό μπορούμε να είμαστε ενωμένοι» - τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους χιλιάδες πιστούς ο Μητροπολίτης Ονούφριος.

«Όποιος είναι με τον Χριστό, κανένα κακό δεν μπορεί να τον νικήσει. Η Χάρις του Θεού να μας ενδυναμώνει, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε όλες τις δοκιμασίες, που βρίσκονται στον δρόμο μας» - πρόσθεσε σε άλλο σήμείο ο Μητροπολίτης Ονούφριος.

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 1

onufrios mavrobounio 10

Εμφανίσεις: 300297
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: