Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/03 19:48

kinsasas batopaidioy 4

Η Ιερά Μητρόπολις Κινσάσας και το Πανελλήνιο Σωματείο Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ» δια της παρούσης, εκφράζουν την ολόθερμη ευχαριστία τους και την εκ βαθέων ευγνωμοσύνη τους προς τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς και Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και την περί Αυτόν Αδελφότητα, για την ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά τους σε είδη τροφίμων και λιβάνι (8 μπαλέτες τρόφιμα), τα οποία θα αποσταλούν άμεσα με contαiner, στην Ιεραποστολική Μητρόπολη Κινσάσας, για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες σε βασικά είδη των Αφρικανών αδελφών μας.

Να σημειώσωμε δε ότι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Γέροντας Εφραίμ ιδιαιτέρως, πάντοτε στέκονται έμπρακτα αρωγοί και θερμοί συμπαραστάτες στο ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας και στην διακονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κινσάσας κ. Θεοδοσίου, από την πρώτη στιγμή της τοποθετήσεώς του εκεί, από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο τον Β’.

Ευχόμεθα Κύριος ο Θεός να τους ανταποδίδει αντί των φθαρτών τα άφθαρτα, αντί των επιγείων τα ουράνια και αντί των προσκαίρων τα αιώνια.

kinsasas batopaidioy 1

kinsasas batopaidioy 1

kinsasas batopaidioy 1

Εμφανίσεις: 209268
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: