Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/11 14:43

ag nektarios katagas 8

Με την επιστρόφη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κατάγκας κ. Μελετίου εις την έδραν αυτού, το Σάββατο χοροστάτησε εις τον Εσπερινόν και την Κυριακή συλλειτούργησε μετά των ιερέων εις τον Άγιον Νικόλαον Κολουέζι και εκήρυξε τον θείον λόγον.

Το απόγευμα παρέστη εις τον Άγιο Γεώργιο Κολουέζι και πρωτοστάτησε εις Εσπερινό των Αγίων Αρχαγγέλων και την Δευτέρα πρωί, λειτούργησε μετά των ιερέων, παρουσία πολλών χριστιανών. Τους ηυχήθη να προσέχουν και να μη πικραίνουν τον άγιο φύλακα των ψυχών των που μας έδωσε ο Κύριός μας κατά το ¨Αγιο Βάπτισμα.

Το απόγευμα παρευρέθη εις το γυναικείο μοναστήρι στην Καμανιόλα και ετέλεσε τον Εσπερινό του Αγίου Νεκταρίου, και σήμερα ετέλεσε την Θεία Λειτουργία πάνδημος, παρουσία πολλών χριστιανών και μαθητών των Σχολείων μας, και εις το τέλος ελειτάνευσαν την Εικόνα του Αγίου πέριξ της Μονής και του Νοσοκομείου μας, και εδεήθη υπέρ υγείας και σωτηρίας των υπό του Κορωνοϊού δοκιμαζομένων αδελφών μας, οι αδελφές μοναχές ετοίμασαν πλούσια τράπεζα για τους κληρικούς και λïικούς που παρευρέθησαν εις την εορτήν του Αγίου και τις ευχήθημεν τα άριστα και αξιέπαινα που πράτων καθημερινα εις τον μοναχικόν τους αγώνα.

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

ag nektarios katagas 1

Εμφανίσεις: 294366
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: