Γράφτηκε από τον/την ΑΠΕ-ΜΠΕ. 02/05 12:22

patriarxis alexandreias

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι και τον αιγυπτιακό λαό απέστειλε σήμερα ο πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρος Β', για την αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Βόρειο Σινά, στις 30 Απριλίου.

"Η Αίγυπτος είναι ισχυρή με την ηγεσία της, τον στρατό και τον λαό της και θα συνεχίσει να διατηρεί και να υπηρετεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια σε όλη την περιοχή. Η τρομοκρατία δεν θα μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς της", τόνισε ο προκαθήμενος του Πατριαρχείου από την Αλεξάνδρεια.

"Ανυψώνουμε τις προσευχές μας προς τον Θεό για εκείνους τους στρατιωτικούς που έγιναν μάρτυρες για την πατρίδα τους, στην περιοχή Μπιρ Αλ Αμπίντ, στο Βόρειο Σινά, εκεί όπου δέχτηκαν την ύπουλη τρομοκρατική επιχείρηση", κατέληξε ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, μεταφέροντας τα πιο θερμά συλλυπητήριά του προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι, τις οικογένειες των θυμάτων και τον αιγυπτιακό λαό.

Εμφανίσεις: 300639
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: