Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νεαπόλεως. 30/03 14:23

sklavos barnabas

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το οποίο εδρεύει στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο Επιθεωρητής ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ενόψει της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, και διατύπωσε την επιθυμία να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής Εκκλησίας στον ίδιο βαθμό και με σκοπό πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού συνεχάρη τον κ. Σκλάβο, τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και τον ενημέρωσε για το έργο της Μητροπόλεως καθώς και για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος, ο Επίσκοπος της Δυτικής Θεσσαλονίκης αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Επιθεωρητή για το βαρυσήμαντο έργο που ανέλαβε στη Βόρειο Ελλάδα, τον διαβεβαιωσε ότι η Μητρόπολη θα παραμένει πάντοτε αρωγός της ΕΛ.ΑΣ. προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Εμφανίσεις: 216835
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: