Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Διδυμοτείχου. 21/03 16:40

merarxia dikitis 1

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον πρόσφατα αναλαβόντα την διοίκηση της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας «Διδυμοτείχου» Yποστράτηγο Κωνσταντίνο Καραμανίδη πραγματοποίησε το πρωί της 21ης του μηνός Μαρτίου ε.έ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε ένα θερμό και εγκάρδιο κλίμα δύο παλαιόθεν γνωρίμων προσώπων, καθόσον ο Στρατηγός είχε υπηρετήσει και παλαιότερα από της θέσεως του Επιτελάρχου της XVI Μεραρχίας.

Ο Σεβασμιώτατος με το Στρατηγό για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσαν τις κοινές αξίες που υπηρετούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Εκκλησία και διαπίστωσαν ότι η συνεργασία τους σε διάφορους τομείς είναι λίαν επωφελής για την τοπική κοινωνία. Ο Σεβασμιώτατος με θερμές και εγκάρδιες ευχές προς τον νέο Διοικητή της Μεραρχίας προσέφερε εικόνα της Παναγίας, προκειμένου η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους να ευλογεί το έργο του και να κατευθύνει την ευθυνοφόρο διακονία του στο Στράτευμα.

merarxia dikitis 2

merarxia dikitis 2

merarxia dikitis 2

merarxia dikitis 2

merarxia dikitis 2

Εμφανίσεις: 159604
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: