Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. 12/03 12:20

mpermpaka argolidos 8

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα - Μπέρμπακα Αργολίδας, τέλεσε σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το μνημόσυνο της μακαριστής Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου, προέδρου εν ζωή του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας.  

Η μακαριστή Αναστασία Παπαγεωργοπούλου, υπήρξε μαχήτρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα, ιδρύοντας με το Σύλλογο τα δύο πρώτα ΚΔΑΠμεΑ, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο και τα παιδιά της, ως συνήθιζε να νιώθει τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας. 

Το έργο της θα συνεχιζόταν με τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, ωστόσο έχει αφήσει πίσω ικανούς αγωνιστές και συνεχιστές του οράματός της και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου πραγματοποιήθηκε στην Αγία Τριάδα Αργολίδας.

Μετά το πέρας του μνημόσυνου ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης και ο πρώην εφημέριος π. Γεώργιος Μητροσύλης, ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδος τόσο για την Θεία Λειτουργία όσο και για το μνημόσυνο.

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

mpermpaka argolidos 1

Εμφανίσεις: 122575
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: