Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Διδυμοτείχου. 08/03 14:41

anthro didi1

Απεστάλη εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, προνοία του υπεύθυνου του Τομέως Φιλανθρωπίας και Ευποιΐας Αρχιμ. Κυρίλλου Κολτσίδη, στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στις 8 του μηνός Μαρτίου ε.έ., η δεύτερη δόση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τα θύματα του φονικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου ε.έ. στην Νότια Τουρκία και στην Βόρεια Συρία.

Συγκινητική υπήρξε η προθυμία του ακριτικού λαού μας, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Εκκλησίας του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ευχαριστεί όλους όσους επώνυμα η ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της τοπικής Εκκλησίας και από καρδιάς εύχεται να μην επαναληφθεί τέτοιος τραγικός σεισμός με χιλιάδες θύματα και ανυπολόγιστης αξίας ζημιές.

anthro didi2

anthro didi2

Εμφανίσεις: 154825
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: