Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/09 18:41

agiasmoi syros 39

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου - Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού σε όλες τις βαθμίδες των σχολείων της Ιεράς Νήσου Τήνου από τον Αρχιερατικό Επίτροπο, τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμ., τους Ιερείς και τους Διακόνους της Ιεράς Νήσου, επί τη ενάρξει της νέας σχολικής περιόδου 2023 – 2024.

Oι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές προσκύνησαν τον Τίμιο Σταυρό και αγιάσθησαν.

Παρέστησαν, οι Ιερείς εκπρόσωποι του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ρ/Καθολικών Νάξου - Τήνου, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πολιτευτές, Διευθυντές και Εκπαιδευτικοί των Σχολείων, Συνταξιούχοι Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Κηδεμόνες, Πρόεδροι των συλλόγων των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων.

Στο τέλος του Αγιασμού ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ προς τους κ.κ. Καθηγητές και Διδασκάλους και τους Μαθητές και τις Μαθήτριες των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως και οι τα πρώτα φέροντες απηύθυναν χαιρετισμό προς τα παιδιά.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Εμφανίσεις: 300453
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: