Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/05 00:21

larisis galatsi 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Με λαμπρότητα τελέστηκε απόψε, Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 ο πανηγυρικός εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ευγενώς προσκληθέντος υπό του Προϊσταμένου του Ι. Ναού Αρχιμ. Τίτου Γαρεφαλάκη.

Καλωσορίζοντας με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο ο π. Τίτος ανεφέρθη στα πολλά προσόντα και την λιπαρά θεολογική και νομική του κατάρτιση και στον χειμαρώδη λόγο που τον χαρακτηρίζουν.

Στο κήρυγμα του ο άγιος Λαρίσης αφού ευχαρίστησε τον π. Τίτο και το Εκκλ/κο Συμβούλιο για την πρόσκληση ανεφέρθη στην σημασία των Ι. Ναών στη ζωή των χριστιανών και πως οι πιστοί ξέρουν να τιμούν τους Αγίους δια των Ιερών Ναών αναφερόμενος στον περικαλλή Ναό της Αγίας Ειρήνης.

Στον πανηγυρικό εσπερινό έλαβαν μέρος πλήθος κληρικών τόσον της Ι. Αρχιεπισκοπής όσων και άλλων Μητροπόλεων αλλά και Αγιορείτες πατέρες.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος προσκυνητών που ήρθαν να τιμήσουν την Αγία.

larisis galatsi 2

larisis galatsi 2

larisis galatsi 2

larisis galatsi 2

larisis galatsi 2

larisis galatsi 2

larisis galatsi 2

Εμφανίσεις: 300660
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: