Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/09 10:48

genesio giatrisa 60

Πέραμα | Ιάσονας Ντικούλης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Γιατρίσσης στο Πέραμα.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Θεοφ. Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Χριστοφόρο Καζίλα, τον συνεφημέριο π. Ελευθέριο Ομηλίδη και τον π. Ιουστίνο Τσιριτάκη.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας αναγνώστηκε η ποιμαντορική εγκύκλιος της Μητροπόλεως, η οποία αναφέρεται εκτενώς στην Θεομητορική Εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου και ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος προτρέπει το ποίμνιο να αξιολογήσει τον λόγο της εδώ ζωής, χωρίς επανάπαυση στα φαιδρά και εφήμερα που είναι ανώφελα για όλους.

Τέλος να σημειωθεί ότι το απόγευμα στις 7 μμ. θα τελεστεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Παράκληση της Παναγίας Της Γιάτρισσας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 200739
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: