Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 14/05 13:35

mnimosino tralleon 4

Σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 μέσα σε κλίμα αναστάσιμης εμπειρίας και αγαπητικής κατανύξεως τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τηρουμένων όλων των υγειονομικών προβλέψεων, Ιερό Μνημόσυνο, σύμφωνα με το Πατμιακό τυπικό, του αοιδήμου, ευγενούς, αγλαοκάρπου, ελεήμονος και ανεξικάκου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τράλλεων κυρού Ισιδώρου, Προηγουμένου της Ιεράς, Βασιλικής, Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Πατριαρχικού Εξάρχου Πάτμου.

Στο Ιερό Μνημόσυνο συμμετείχαν τα πνευματικά του παιδιά Αρχιμ. Πλάτων Κρικρής, Αρχιμ. Αλέξιος Μπουρλής, Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης και οι φέροντες το όνομά του Αρχιμ. Ισίδωρος Μπαϊρακτάρης, Αρχιμ. Ισίδωρος Κάτσος και Αρχιμ. Ισίδωρος Κολοβός.

Το Ιερό Μνημόσυνο ή το «Συναπάντημα», κατά το Πατμιακό έθος, επί τη συμπληρώσει δεκατεσσάρων ετών από της μακαρίας κοιμήσεως του πολυκλαύστου Επισκόπου Τράλλεων κυρού Ισιδώρου, εψάλη στον ως άνω Ιερόν Ναόν, μετά του πέρας του οποίου παρετέθη ο καθιερωμένος καφές και τα κόλλυβα στην αίθουσα του προαναφερθέντος Ιερού Ναού, μερίμνη του Προϊσταμένου αυτού Αρχιμ. Αλεξίου Μπουρλή.

mnimosino tralleon 1

mnimosino tralleon 1

mnimosino tralleon 1

Εμφανίσεις: 300226
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: