Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/05 00:25

ag georgiou koridallos 1

Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού την εορτή και μνήμη του προστάτου και εφόρου, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, το διήμερο 2 & 3 Μαΐου 2021.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου, με την παρουσία των τοπικών αρχών της πόλεως και ευλαβών χριστιανών οι οποίοι συμμετείχαν στις ιερές Ακολουθίες τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Ο Σεβασμιώτατος ανέπεμψε δέηση υπέρ υγείας των νοσηλευομένων και των οικείων τους, υπέρ στηρίξεως του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνουν μάχη για τη σταθεροποίηση της υγείας των ασθενών και για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και υπέρ των πολυάριθμων κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού, τους οποίους δεν παραλείπει να στηρίζει πνευματικά και υλικά καθ’ όλο το έτος, με την τέλεση Θείων Λειτουργιών και Ιεράς Εξομολογήσεως στα 5 τμήματα των Φυλακών, καθώς και με την αποστολή ειδών προσωπικής υγιεινής, καθαριότητος και ρουχισμού.

Τέλος, ευχήθηκε, σύντομα να λυτρωθούμε από την φοβερή λοιμική νόσο που πλήττει την ανθρωπότητα με τις πρεσβείες του Μεγάλου Αγίου της Εκκλησίας μας, Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

ΦΩΤΟ: Γιώργης Μπατιστάτος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Εμφανίσεις: 300608
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: