Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/01 12:40

los angeles 3

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Με την δέουσα Εκκλησιαστική Τάξη αλλά και με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων σύμφωνα με τους κανόνες  της κομητείας της Μητροπολιτικής Περιφέρειας του Λος Αντζελες, πραγματοποιήθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Συγκεκριμένα ο Απόδημος Ελληνισμός συγκεντρώθηκε και εόρτασε τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή με μεγαλοπρέπεια, προεξάρχοντος του ερταζοντος του Προϊσταμένου Πρωτοπρεσβυτερου π. Ιωάννου Μπάκα με την παρουσία σύσσωμης της Ελληνικής Παροικίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στον Καθεδρικό Ναό, με προσδοκίες για το νέο έτος να γιγαντώνεται ο Ελληνισμός και να  δίνει βροντερό παρών στα πέρατα της οικουμένης με νάματα ορθοδοξίας.

Τέλος οι πιστοί ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Ιερατικώς Προϊστάμενο, ενώ αντάλλαξαν ευχές αγάπης και δύναμης για μια ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά.

los angeles 1

los angeles 1

los angeles 1

los angeles 1

Εμφανίσεις: 300407
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: