Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/03 19:02

anoixto sxoleio 1

Για την Romfea.gr | Χρήστος Καναρόπουλος


Η Εκκλησία δεν είναι οπισθοδρόμηση και αυτό φαίνεται από ένα ακόμα παράδειγμα μιας Ενορίας, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Ο Ιερός Ναός Παναγούδας, μέσω της επιστημονικής του δράσης με το πρόγραμμα "Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας", που έχει θεσπίσει εδώ και δύο χρόνια, με τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ενδιαφέροντα και ανησυχίες γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας, διοργανώνοντας θεματικές ομιλίες και ημερίδες.

Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος και ομιλήτρια είναι η κυρία Νέλη Βυζαντιάδου, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια, επόπτρια και ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων.

Σήμερα, τηρουμένων των δυσκολιών και των αλλαγών στη ζωή μας λόγω του κορωνοϊού, ο Ιερός Ναός Παναγούδας, μέσω του Ανοιχτού Σχολείου Ψυχικής Υγείας και της επιστημονικής υπεύθυνής του κυρίας Νέλης Βυζαντιάδου, προχωρούν σε μια διαδικτυακή δράση.

Υποστηρίζει ενεργά και με αγάπη κάθε συνάνθρωπό μας, που ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει, προκειμένου να μη νιώθει μόνος ή ξεχασμένος αυτές τις ημέρες.

Η επιστημονική υπεύθυνη του Ανοιχτού Σχολείου Ψυχικής Υγείας, του Ιερού Ναού Παναγούδας, κα Νέλη Βυζαντιάδου, είναι στη διάθεση των συνανθρώπων μας, ώστε να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες ή να μοιραστούν ανησυχίες που έχουν προκύψει και μας απασχολούν, λόγω των αλλαγών στη ζωή μας που επέφερε ο κορωνοϊός.

Η επικοινωνία είναι δυνατή από την Πέμπτη 19/3 και κάθε μέρα, τις ώρες 12.00 μ.μ. -13.00 μ.μ., στην διαδικτυακή ομάδα του Ανοιχτού Σχολείου Ψυχικής Υγείας.

anoixto sxoleio 2

Εμφανίσεις: 300252
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: