Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/01 10:01

sirou kexrobouni 55

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου - Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων και τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Ευχήθηκε στην Ηγουμένη Ιουλιανή Μοναχή και στις Αδελφές επί τω Νέω Έτει ομόνοια και αγάπη και συμπόρευση στην πνευματική τελειότητα και καταξίωση και εν συνεχεία ευχήθηκε σε μία εκάστη των Αδελφών, διένειμε με το Αντίδωρο ευλογίες και κατά την προσφερθείσα Μοναστηριακή δοχή ο Αρχιερατικός Επίτροπος ηγίασε τα κελία των Μοναχών.

Στην Ιερά Ακολουθία συμμετείχαν ο Λιμενάρχης Τήνου κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος και το μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας κ. Ευάγγελος Καλογήρου.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος επεσκέφθη τον προβεβηκότα τη ηλικία Πρεσβύτερο Μάρκο Θεοδοσίου και του ευχήθηκε επί τω Νέω Έτει.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300155
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: