Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/11 23:52

agrypnia papagou 16

Για την Romfea.gr | Ευάγγελος Καρπαθάκης


Σε κλίμα κατάνυξης τελείται σήμερα, Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 Ιερά Αγρυπνία στον περικαλλή Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Στην Ιερά Αγρυπνία προεξάρχει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Αλέξιο Γιαννιό και πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθήνων.

Να αναφερθεί ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή πιστού αντιγράφου της Παναγίας της Εσφαγμένης εκ της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου.

Το ιερό Εικόνισμα, το οποίο κόμισε ο Γέροντας Εφραίμ τοποθετήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο προσκυνητάρι στον σολέα του Ιερού Ναού και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό προς ευλογία των πιστών.

Το αντίγραφο της Παναγίας Εσφαγμένης παρέλαβε στα πρόπυλαια του Ιερού Ναού ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Κατά την υποδοχή το παρών έδωσε πλήθος κόσμου μετά των Αρχόντων της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, να αναφερθεί ότι καθ' όλη την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας προσέρχονται κόσμος από την ευρύτερη περιοχή του Παπάγου για να προσκυνήσουν το Ιερό Εικόνισμα Παναγίας και να καταθέσουν την προσευχή τους ενώπιον του Εικονίσματος της.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300234
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: