Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/11 15:24

kanagas patra 9

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 (Ε' Λουκά), ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξείρχε της Ευχαριστιακής Συνάξεως στον Ιερό Ναο Αγίας Τριάδος Πατρών καθώς κήρυξε τον θείο λόγο στο ευσεβές Εκκλησίασμα, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεοδόσιος υπηρέτησε ως διάκονος της του Χριστού Εκκλησίας στην ως άνω ενορία επί σειρά ετών περί τα έξι χρόνια όπου μετέπειτα χειροτονήθηκε πρεσβύτερος.

Ο λόγος ήταν συγκινητικός καθ' ότι μετά την ανάλυση του ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος έφερε στο νου του μνήμες από την εποχή που ήταν διάκονος και ευχαρίστησε του ιερείς και το λαό.

Η ατμόσφαιρα επιφορτίσθηκε συναισθηματικά κατά την αντιφώνηση που προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ανδρέου Γεωργακοπούλου ο οποίος ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την τιμή της παρουσίας του και του πρόσφερε ένα εγκόλπιο ως αντίδωρο της αγάπης της Ενορίας.

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

kanagas patra 1

Εμφανίσεις: 158669
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: