Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/05 13:18

galatsi agia eirini 34

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Κυριακή του Θωμά η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο Γαλάτσι.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού.

Τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Τίτος Γαρεφαλάκης και πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθήνων.

Τον Ιερό Ναό κατέκλυσε πλήθος κόσμου απο την Αθήνα και τον Πειραιά, για συνεορτάσει και να συμπανηγυρίσει την Ιερά Μνήμη της Αγίας Ειρήνης.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ.Κωνστάντιος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Απόστολο Θωμά.

''Να ξερετε ότι είστε μακάριοι επειδή το είπε Εκείνος, γιατί «Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες» (Ιω. 20, 29)'' υπογράμμισε ο Θεοφιλέστατος.

Τέλος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας Προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμ. Τίτος Γαρεφαλάκης ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την συμμετοχή τους στην φετινή πανήγυρη του Ιερού Ναού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300426
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: