Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/05 12:25

aimodosia koridallos 1

Την Κυριακή 5 Μαϊου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε και πάλι με επιτυχία η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πολιούχων Κορυδαλλού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Αγίας Βαρβάρας, όπου πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ του Θαυματουργού της Νέας Μάκρης.

Αμέσως μετά, όπως κάθε φορά, παρέστη και ευλόγησε τους εθελοντές αιμοδότες, το Ιατρικό - Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας και όλους τους συντελεστές της θεάρεστης αυτής προσπάθειας.

Τόνισε πως η πράξη αυτή σώζει ζωές και συγκαταλέγεται στα έργα αγάπης που κάθε Χριστιανός, καταγράφει εν βίβλω αιωνίου ζωής.

Η συμμετοχή ήταν συνεχής σε όλο το διάστημα της διεξαγωγής και πολλοί ενορίτες αιμοδότες ευχαρίστησαν την ενορία που τους δίνει αυτή τη δυνατότητα να προσφέρουν σ' αυτή τη δράση χωρίς να ταλαιπωρούνται και να διανύουν αποστάσεις.

Να σημειωθεί ότι στην Μητρόπολη Νικαίας υπό τις συνεχείς οδηγίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου αυτής κ. Αλεξίου τα τελευταία χρόνια οι εθελοντικές Τράπεζες Αίματος αυξήθηκαν σημαντικά και στους επτά Δήμους της Μητροπολιτικής Περιφέρειας (Νίκαια-Κορυδαλλός- Κερατσίνι- Αγία Βαρβάρα- Αιγάλεω- Χαϊδάρι-Πέραμα) λειτουργούν επιτυχώς (9) Τράπεζες Αίματος με μεγάλη προσφορά εθελοντών αιμοδοτών.

aimodosia koridallos 2

aimodosia koridallos 2

aimodosia koridallos 2

Εμφανίσεις: 238323
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: