Γράφτηκε από τον/την Εκ του Ναού. Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

pathoi dafnoi 1

Με μεγάλη κατάνυξη και λαμπρότητα τελέσθηκε  σήμερα η Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου παρουσία των Ιερέων του Ναού, του Δημάρχου Δήμου Δάφνης-Υμηττού κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους κόσμου που κατέκλυσε το Ναό για να προσκυνήσει τον Σταυρό του Κυρίου μας.

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του τόνισε ότι δεν πρέπει να μείνουμε στο συναίσθημα της σημερινής ημέρας αλλά πρέπει να εμβαθύνουμε και να βιώσουμε το γεγονός της Σταύρωσης του Κυρίου μας.

Και συνέχισε απευθυνόμενος στα παιδιά που διακονούν στο Ιερό Βήμα ¨παιδιά μου εμείς σας απογοητεύσαμε, η κοινωνία μας σας απογοήτευσε όμως Εκείνος που είναι σήμερα πάνω στον Σταυρό δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Στραφείτε σ΄ Εκείνον και μην φύγετε ποτέ από κοντά Του"

Τέλος ο προϊστάμενος του Ναού π. Μάξιμος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και του ευχήθηκε έτη πολλά και θεοτίμητα.

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

pathoi dafnoi 2

Εμφανίσεις: 149913
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: