Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/02 10:49

anthimos xarilaou 11

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκαν το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019,ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και με την παρουσία κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και πλήθους λαού.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έδωσαν το παρόν τους εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών της πόλεώς μας, όπως ο εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Κούβελας ,η Αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ελένη Γιαννούδη και ο αξιότιμος κ.Απόστολος Σπαθάς Οικονομολόγος-αναλυτής και δημοσιογράφος.

Κατα την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης μας κήρυξε στην Ευαγγελικής περικοπή εκείνης του Τελώνου και Φαρισαίου και στην αρχή του Τρωιδίου,το οποίο σηματοδοτεί την αρχή της πορείας μας προς το Άγιον Πάσχα.

Επίσης, ιδιαίτερα τόνισε την αρετή της ταπεινοφροσύνης, την ειλικρινή μετάνοια και την υγιή, αληθινή και καθαρή επικοινωνία μας με τον Θεό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300996
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: