Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

litaneia marousi

Μαρούσι | Ιάσονας Ντικούλης


 

Με την καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς εικόνος, ολοκληρώθηκαν οι φετινές εόρτιες εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Μαρούσι.

Η Ιερά Εικόνα λιτανεύτηκε στους κεντρικούς δρόμους του Αμαρουσίου, ενώ η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας παιάνιζε καθόλη την διάρκεια της Λιτανείας.

Να αναφερθεί ότι η Λιτανεία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικάνωρα Καραγιάννη.

Τέλος ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Χρυσόστομο απευθύνε ευχαριστίες στον Ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Αρχιμ. Νικάνωρα Καραγιάννη, στους πατέρες και αδελφούς των Ενοριών, στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, στον Σύλλογο Κρητών Αμαρουσίου "Ο Κρηταγενής Ζευς", στον Σύλλογο Κρητών Πεύκης "Τάλος", στους χορευτικούς κρητικούς συλλόγους, στην πάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, στο 4ο Δημοτικό - Γυμνάσιο και Λύκειο Αμαρουσίο και τέλος όλους τους συνεργάτες, δωρητές και πιστούς του Ιερού Ναού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 206381
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: