Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018

ipodoxi sina

Πέραμα | Δήμητρα Παναγοπούλου


Παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων Αγίας Αικατερίνας εκ του όρους Σινά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Πολιούχου Περάματος.

Τα Ιερά λείψανα μετέφεραν Σιναΐτες μοναχοί και τα υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ναού ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παναγόπουλος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του ναού Αρχιμ. Γρηγόριο Πάτρα και τους συνεφημερίους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Αικατερίνας εκ Σινά θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό μέχρι την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής των λειψάνων ο ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 7 πρωίας ως 9 εσπεέρας και θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 274949
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: