Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/05 18:33

paidia eirmos batopaidi 1

Λίγα λόγια για το μέλος:

Άξιον εστίν «το Πρωτάτον» σε μέλος Σπυρίδωνος Ασπιώτη, αφιερωμένο εις την ιερά και θαυματουργό εικόνα «Άξιον εστί» του Ιερού Ναού Πρωτάτου, Καρυών Αγίου Όρους.

Το εν λόγω «Άξιον εστί» συνετέθη το έτος 2016 κατά τον δρόμο της ομόηχης αργής Δοξολογίας των Θεοφάνους ιερομονάχου του Βατοπαιδινού και Σίμωνος Καρά, διδασκάλου της Εθνικής Μουσικής.

Ερμηνεύουν παιδιά της Ακαδημίας Ψαλτικής Ειρμός και Βατοπαιδινοί πατέρες, κατά την διανομή του υψώματος της Υπεραγίας Θεοτόκου, μετά το πέρας της τραπέζης της Κυριακής Β΄ των Νηστειών στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Το κλιμάκιο της Ακαδημίας Ψαλτικής Ειρμός στο παρόν βίντεο αποτελούν οι: Ασπιώτης Κωνστάντιος, Ασπιώτης Μάξιμος, Ασπιώτης Σπυρίδων (χοράρχης), Δεληγκάρης Βασίλειος, Δεληγκάρης Χρήστος, Κυριαζίδης Στυλιανός, Παπακώστας Δημήτριος, Παυλίδης Παύλος, Πέριτς Ζάρκο, Πετρίδης Κωνσταντίνος, Τσβέτκοβιτς Λουκάς.

Εμφανίσεις: 144250
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: