Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 31/01 17:31

diploma klassikou 1

Το Ωδείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μετά από δύο χρόνια λειτουργίας είναι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνει τους πρώτους εύχημους καρπούς , καθώς το μεράκι και οι κόποι των καθηγητών βρίσκουν ευήκοα ώτα στους μαθητές που κατάφεραν να αριστεύσουν λαμβάνοντας πτυχία σύγχρονου τραγουδιού.

Όλα αυτά βέβαια επιτυγχάνονται πρωτίστως χάρη στην πατρική αγάπη και μέριμνα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου, έπειτα υπό την επίβλεψη και φροντίδα του Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτάτου Αρχιμανδρίτου π.Ειρηναίου Νάκου, στο οποίο ίδρυμα υπάγεται τόσο το ωδείο όσο και η σχολή της βυζαντινής Εκκλησιαστικής μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στην Αίθουσα των εκδηλώσεων του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πρώτες Διπλωματικές εξετάσεις κλασσικού τραγουδιού με εξεταζόμενη την μαθήτρια Υρώ Γεροθανάση, οι οποία ερμήνευσε Άριστα το ενδεδειγμένο πρόγραμμα που είχε να παρουσιάσει.

Στην επιτροπή μετείχαν οι εκλεκτοί διδάσκαλοι κ.Μάρω Νικάκη καθηγήτρια μονωδίας, κ.Βαλέριος πατρικιδης μαέστρος, κ.Κάθριν Σκαλίδου καθηγήτρια μονωδίας και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ωδείου κ. Θεόφιλος Βουτσινάς.

Τέλος να συμπληρώσουμε ότι το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών φέτος τιμήθηκε από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τον διεθνή οργανισμό international action art με αναμνηστικό έπαινο για την μουσικη , κοινωνική και ανθρωπιστική του προσφορά προς το Γενικό σύνολο.

diploma klassikou 2

diploma klassikou 2

diploma klassikou 2

diploma klassikou 2

Εμφανίσεις: 301365
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: