Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/06 18:52

exetaseis iaa 6

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Βαρνάβα Θεοχάρη , Πρωτοσυγκέλλου Ι.Α.Α. πραγματοποιήθηκαν οι απολυτήριες Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις σχολικού έτους 2019-20, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπο του Ιδρύματος Μουσικής της Ι.Α.Α. για πρώτη όμως φορά στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο στην οδό Κωστή Παλαμά 7, στα Πατήσια.

Οι εξετάσεις λόγω του πλήθους των σπουδαστών πραγματοποιήθηκαν Δευτέρα και Τρίτη, 22, 23 Ιουνίου, αντίστοιχα, παρουσία εκλεκτών καθηγητών οι οποίοι αποτέλεσαν τις εξεταστικές επιτροπές, προεδρέυοντος του Διευθυντού του Ιδρύματος, πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου, Μουσικού-Θεολόγου και των μελών, 1) Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Χρύσανθου Αλησάφη Αρχιμουσικού της Ε.Λ.Σ., 2) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρώτ. Γρηγορίου Καραλή Καθηγητού Β.Μ. 3) Αθανασίου Παπαζαρή Διευθυντού του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Πρωτοψάλτου, 4) Άρχοντος Μαΐστορος της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου Νταραβάνογλου καθηγητου Β.Μ. 5) Άρχοντος Υμνωδού της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας Γεωργίου Χατζηχρόνογλου καθηγητού Β.Μ . 6) Θεοφίλου Βουτσινά Αρχιμουσικού και καθηγητού Φωνητικής και κλασικού τραγουδιού, 7) Δημητρίου Μπαλαγεώργου καθηγητού Μουσικολογίας ΕΚΠΑ, και 8) Γεωργίου Δεμελή καθηγητού Β.Μ.

Το επίπεδο των εξετάσεων ήταν σε ύψιστο βαθμό μιας και τα μαθήματα δεν σταμάτησαν λόγω του Κορωνοιού καθώς πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά και οι εκλεκτοί καθηγητές της Σχολής έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στην προετοιμασία των υποψηφίων.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι από του χρόνου στο Ίδρυμα θα λειτουργήσει Ωδείο αναγνωρισμένο από το κράτος, για την παροχή σπουδών σε κλασικά μαθήματα και όργανα, με την συνεργασία σπουδαίων δασκάλων.

Επιπροσθέτως να θυμίσουμε ότι στο Ίδρυμα παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής Σεμιναριακών διαλέξεων στη νέα υπερσύγχρονη αίθουσα καθώς και δυνατότητα ηχογραφήσεων στο studio του Ιδρύματος το οποίο πλέον λειτουργεί κανονικά καθώς έχει πλήρως ολοκληρωθεί.

exetaseis iaa 6

exetaseis iaa 6

exetaseis iaa 6

exetaseis iaa 6

exetaseis iaa 6

exetaseis iaa 6

Εμφανίσεις: 300282
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: