Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/05 14:37

idryma 4

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. επανέρχεται σε κανονική λειτουργία  από τη Δευτέρα 18 Μαϊου για όλες τις τάξεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γενικός διευθυντής του ιδρύματος και της σχολής, πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, «είναι αυτονόητο πως την δια ζώσης μάθηση δεν μπορεί να την αντικαταστήσει καμία μάθηση εξ αποστάσεως, παραταύτα για λόγους υγιεινής προτρέπουμε την συνέχιση των διαδικτυακών μαθημάτων όπου αυτά επιβάλλονται».

Το ακαδημαϊκό έτος θα παραταθεί μέχρι και τις 15 Ιουλίου οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και βέβαια λειτουργεί η απαραίτητη ατομική υγιεινή.

Επιπρόσθετα έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης όπως απολύμανση όλου του κτιρίου και των αιθουσών, μάσκες για όποιον χρειαστεί, αντισηπτικά, ένας σπουδαστής ανά θρανίο και μείωση των σπουδαστών στις τάξεις το ανώτερο έως πέντε σπουδαστές.

Εμφανίσεις: 249409
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: