Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/12 14:31

kalanta oinofita 2

Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τα παιδιά από την ιδιαίτερη Πατρίδα του τα Οινόφυτα, η Χορωδίας του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μάνου και τα παιδιά της ορχήστρας των μαθητών του παραρτήματος Οινοφύτων του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. υπό την Διεύθυνση του Γεωργίου Ξουλόγη.

Ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, τους έδωσε τις πατρικές του ευχές και τους προσέφερε μία συμβολική ευλογία.

Να σημειωθεί ότι πρώτα έψαλλαν επίκαιρους ύμνους και κάλαντα μαθητές της τάξης του κ. Γεωργίου Δεμελή της Σχολής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. υπό την Διεύθυνση του Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου ο οποίος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Μακαριώτατο για την στήριξη και την αγάπη του στα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική.

kalanta oinofita 3

kalanta oinofita 3

kalanta oinofita 3

kalanta oinofita 3

kalanta oinofita 3

kalanta oinofita 3

kalanta oinofita 3

Εμφανίσεις: 246932
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: