Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Βεροίας. 21/06 10:29

40xroniaSxolhsByzant.Mousikhs2019 4

Στο πλαίσιο των ΚΕ´ Παυλείων, την Πέμπτη 20 Ιουνίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Κοσμάς Μαδυτινός» της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ηΜικτή Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Καριοφυλίδη και η Βυζαντινή και Παραδοσιακή χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή, ενώ για την συμβολή του Μητροπο­λί­του Κοσμά Ευμορφόπουλου στην ψαλτική τέχνη ομίλησε ο κ. Εμμα­νου­ήλ Ξυνάδας, Δρ. Θεολογίας.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε χαιρετισμό και στο τέλος απένειμε το αναμνηστικό των ΚΕ΄ Παυλείων στον ομιλητή καθώς επίσης το χρυσό μετάλλιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων στον Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως και Καλλιτεχνικό Διευθυντή των «Παυλείων», Άρχοντα Μαΐστορα της ΜΧΕ κ. Γεώργιο Ορδουλίδη.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Περιχώρων Βεροίας Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300294
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: