Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 28/05 20:00

stin ygeia mas 1

Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσκλήθηκε να παρουσιάσει την πρόσφατη δισκογραφική του προσπάθεια με τον τίτλο, «Ο Πρώτος Ήλιος», στην εκπομπή «Στην υγειά μας βρε παιδιά», με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου καί ώρα 10μ.μ. και θα συμμετέχουν:

Ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βυζαντινής και
Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α..

H σύζυγος του αείμνηστου Σταύρου Κουγιουμτζή, κα. Αιμιλία Κουγιουμτζή.

Η Σοφία Μάνου, Ερμηνεύτρια του Δίσκου «Ο πρώτος Ήλιος».

Η κα. Νίνα Πατρικίδου, Διευθύντρια της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας «ΝΙΝΑ
ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ» που λειτουργεί υπό την Αιγίδα της Ι.Α.Α..

Ο κ. Γεώργιος Δεμελής, Υπεύθυνος Μουσικής του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α.. και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α.

Ο κ. Ηλίας Λιαμής, Διευθυντής της Νεανικής Χορωδίας "Choeur di coeur" (Η χορωδία της
καρδιάς).

Η κα. Χρυσούλα Τσιμούρη, Διευθύντρια της Μικτής Νεανική Χορωδίας "ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ"
Αγ.Ευθυμίου Κερατσινίου – Παιδικής Νεανικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου.

Ο Παναγιώτης Σδούκος Ερμηνευτής (Παραδοσιακό), ο Σταύρος ΧαλιαμπάλιαςΕρμηνευτής (Παραδοσιακό), ο Μανώλης Καραντίνης (Μπουζούκι), ο Κυριάκος Γκουβέντας(Βιολί), ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος (Κλαρίνο) και ο Ανδρέας Καραντίνης (Μπουζούκι).

Συμμετέχει η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα (Νίνα Πατρικίδου) υπό της Αιγίδα της Ι.Α.Α, η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Παιδική́ Χορωδία Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονιάς Οινοφύτων, η Παιδική & Νεανική́ Χορωδία Δήμου Διονύσου, η Νεανική Χορωδία «Επτάχορδη Λύρα» ΑΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, η Χορωδία "Chœur di cœur" (Η χορωδία της καρδιάς) καθώς και το Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων με Δασκάλα την κα. Χριστίνα Στέρπη.

Όλη την μουσική επιμέλεια είχε η Μουσικόλόγος – Πιανίστα Μαρία Κοτζάστρατη, η οποία ενορχήστρωσε τα τραγούδια για Συμφωνική Ορχήστρα, Λαϊκή Ορχήστρα, και Χορωδία.

Κοντά τους φίλοι και συνάδελφοι από το μουσικό πεντάγραμμο όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ηρώ Σαϊα, ο Δημήτρης Υφαντής, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Αγγελική Τουμπανάκη καθώς και ο παραγωγός του Δίσκου «Ο Πρώτος Ήλιος», κ. Νίκος Μακράκης κ.α.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

stin ygeia mas 2

Εμφανίσεις: 301796
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: