Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/04 23:42

tinos ekdilis 6

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωροθέου Β' πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στην αίθουσα "Νικηφόρος Λύτρας" του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.

Τους ύμνους απέδωσε η εν Τήνω εκκλησιαστική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Στυλιανού Κοντακιώτη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου ευχαριστώντας τους συντελεστές και ευχόμενος προς όλους για τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Την εκδήλωση παρηκολούθησαν μεταξύ άλλων, Εφημέριοι της ιεράς νήσου, ο Λιμενάρχης Τήνου, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, ο πολιτευτής των Κυκλάδων και μουσικόφιλοι ευσεβείς Χριστιανοί.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

tinos ekdilis 1

tinos ekdilis 1

stelios 1

tinos ekdilis 1

tinos ekdilis 1

tinos ekdilis 1

tinos ekdilis 1

tinos ekdilis 1

Εμφανίσεις: 280181
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: