Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

xorodia 11

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου τελέσθηκε ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Στο ναό φιλοξενείται για ολιγοήμερη προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Δήμος Ναυπλιέων και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, τίμησαν τον Χοράρχη και τα μέλη της χορωδίας « Άγιος Γεώργιος» του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ναυπλίου για την πολυετή τους προσφορά στο ναό.

Η χορωδία «Άγιος Γεώργιος» ιδρύθηκε το 1983 από τον αείμνηστο καθηγητή θεολογίας Γεώργιο Παναγιωτόπουλο και έως σήμερα συνεχίζει το έργο της υπό την διεύθυνση του αδελφού του, χοράρχη Τέλη Παναγιωτόπουλου, στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.

Για πολλά χρόνια η χορωδία ψέλνει με μελωδίες που συναρπάζουν κάθε πιστό που βρίσκεται στον ναό.

Επίσης έχει συμμετάσχει ενεργά και σε εκδηλώσεις θρησκευτικού περιεχομένου του δήμου όπως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα στο Ναύπλιο.

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

xorodia 1

Εμφανίσεις: 300747
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: