Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/06 16:07

nosokomeio agiou alexiouΤο νοσοκομείο του Αγίου Αλεξίου Μόσχας

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Ένας νέος ενζυμικός ανοσοπροσροφητικός προσδιορισμός για την διάγνωση ασθενών, εγκαταστάθηκε επίσημα το νοσοκομείο της Ιεράς Μονής του Αγίου Αλεξίου στη Μόσχα.

Ο αναλυτής αγοράστηκε με χρήματα που διατέθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο Βλαντιμίρ Ποτάνιν, και θα αφορά την καταπολέμηση της μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

Επίσης, αγοράστηκαν τρεις επιπλέον αναπνευστήρες και μια συσκευή αιμοδιήθησης, ενώ πραγματοποιήθηκε εκσυγχρονισμός των μονάδων εντατικής θεραπείας.

Να αναφερθεί ότι τους τελευταίος δύο μήνες το νοσοκομείο του Αγίου Αλεξίου, συμμετείχε ενεργά στη διάγνωση της λοίμωξης από κορωνοϊο και την σχετική παροχή συμβουλών για την αντιμετώπισή του.

"Στο νοσοκομείο μας, κάνουμε διάγνωση COVID-19 κατά τη διάρκεια της νοσηλείας. Επίσης, θα εξετάζουμε κληρικούς και πιστούς, καθώς από αυτή την εβδομάδα ανοίγουν οι Ιεροί Ναοί" - δήλωσε ο Διευθυντής και Επικεφαλής Ιατρός Αλέξιος Ζαρώφ.

mosxa mixanima

Εμφανίσεις: 300522
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: