Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/01 17:09

arxiepiskopos damianos

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Ανοιχτή επιστολή προς την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ελληνική Βουλή και τον Ελληνικό λαό, για την Μακεδονία απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός.

Ο Αρχιεπίσκοπος στην επίστολή του ξεκινά με την φράση «ας ξυπνήσουμε επιτέλους!», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει ο λαός να χρησιμοποιήσει την φωνή του για να αποφευχθεί το «έγκλημα» της επικύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Σε άλλο σημείο ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός αναφέρετε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι προσευχήθηκε θερμά γι΄ αυτό να κάνει το σωστό.

«Ο Ουρανός είναι γεμάτος από μυριάδες μυριάδων αφανών ηρώων και απλών ανθρώπων πού κατοίκησαν τα αιματοβαμμένα χώματα της πάντοτε ελληνικής Μακεδονικής γης από την προϊστορία μέχρι σήμερα από αμέτρητους ταπεινούς ήρωες και Αγίους της Μακεδονίας μας πού δεν παραμένουν άπρακτοι αλλά κρίνουν τα έργα μας και μαρτυρούν την αλήθεια» - τονίζει μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Σινά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ:

Εμφανίσεις: 303015
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: