Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/08 21:42

kanagas batopaidi 1

Με την αγάπη και το έλεος του Θεού αλλά και με τις ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β’ η Ιερά Μητροπόλη Κανάγκας συνεχίζει το πολύπλευρο έργο της παρά τους δυσχειμέρους καιρούς που διανύουμε και παρά τις τοπικές δυσκολίες που δυσχεραίνουν την ιεραποστολή μας.

Ο Πανάγιος Θεός πάντοτε ενεργεί καταλλήλως ώστε να υπάρχουν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που στηρίζουν ποικιλοτρόπως την ιεραποστολική μας δραστηριότητα.

Πάντοτε ευρίσκονται στο πλευρό μας Ιεράρχες, Ιερείς, Ιερές Μονές, Ιεραποστολικοί Σύλλογοι και ευλαβείς Χριστιανοί που κατανοούν τον ιεραποστολικό μας αγώνα.

Θα ήθελα όλως ιδιαιτέρως και καθηκόντως, να εκφράσω τόσο προσωπικώς όσο και εκ μέρους της Μητροπόλεως, τις πολλές μας ευχαριστίες και την άπειρη ευγνωμοσύνη στην Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου για την πολύ σημαντική μηνιαία συμβολή στην Ιερά μας Μητρόπολη.

Δεν θα μπορούσε η Ιερά μας Μητρόπολη να αντεπεξέλθει στην μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου χωρίς την συμπαράσταση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου.

Με τον τρόπο αυτό η Ιερά Μονή αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι αφουγκράζεται την ικεσία των Αφρικανών αδελφών μας για βοήθεια και συμπαράσταση και δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της για την περαιτέρω διάδοση και εμπέδωση της πίστεώς μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας μετά πολλής ευγνωμοσύνης προεορτίως της μεγάλης εορτής της Μητέρας του Κόσμου και αισθανόμενη και ως άλλη πνευματική μητέρα την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, ευχαριστεί για την πρόνοιά της και τα «θρέπτρα» της και εύχεται ολοκαρδίως προς τον Πανάγιο Θεό και την Κυρία Θεοτόκο, όπως χαρίζει εις τον Ηγούμενό της Γέροντα Εφραίμ και εις τους πατέρες της Μονής πλούσιες ευλογίες,γιατί ποτέ δεν παραλείπουν να τηρούν την σύστασή της «ό,τι αν λέγη υμίν (ο Κύριος), ποιήσατε».

Η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας θα είναι πάντοτε ευγνώμων.

Ο Μητροπολίτης Κανάγκας

Θεοδόσιος

Εμφανίσεις: 259943
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: