Γράφτηκε από τον/την Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. 17/10 22:01

patriarxis ale 1

Επίσκεψη στην Έδρα του Αλεξανδρινού Θρόνου, στην Αλεξάνδρεια, πραγματοποίησε σήμερα, 17η Οκτωβρίου ε.ε, πολυμελής αντιπροσωπεία Επιστημόνων και Καθηγητών του Διαθρησκειακού Διαλόγου, με επικεφαλής τον Ρωμαιοκαθολικό Επίσκοπο του Graz της Αυστρίας, Dr. Wilhelm Krautwaschl. Αξίζει να αναφερθεί ότι συντονιστής της επισκέψεως αυτής ήταν ο διακεκριμένος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Graz, Dr. Γρηγόριος Λαρεντζάκης.

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τους Υψηλούς επισκέπτες Του στην Αίθουσα του Θρόνου, εκφράζοντας τη χαρά Του, τονίζοντας παράλληλα την σημασία για την συμβολική επίσκεψη της αντιπροσωπίας στην Καθέδρα του Ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο Πατριάρχης τους ενημέρωσε για το τεράστιο Ιεραποστολικό - Ανθρωπιστικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που στοχεύει στη στήριξη του κάθε ανθρώπου στην Αφρικανική Ήπειρο, αλλά κυρίως στάθηκε στον σπουδαίο και πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία εν γένει, για να μην υπάρχουν στην Ήπειρο αυτή παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους Ιστορικούς Χώρους του Πατριαρχείου.

patriarxis ale 5

patriarxis ale 5

patriarxis ale 5

patriarxis ale 5

Εμφανίσεις: 226130
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: